keskiviikko 22. lokakuuta 2014

I Love Me 2014

Nyt tuleeki aika kuvapainotteinen postaus I Love Me 2014 -messuista.

Messuille lähdin Rovaniemeltä syyslomailemaan tulleen Suskin kanssa ja myöhemmin päivällä meijä seuraan liityi vielä Riikka. Meillä oli Suskin kanssa sille aamulle taas kunnon sotasuunnitelma, että mihin mennään ja mitä tehdään ekaks. Messuillahan me oltiin siis jo kello kymmeneltä, eli heti kun ne aukes, ihan vaan sen takia että saadaan vaihdettua meille uudet huulipunat Avonin pisteeltä. Sotasuunnitelman seuraava vaihe oli mennä jollekkin pisteelle pika meikkiin. Ensimmäisenä silmiin osu Oriflamen piste, jossa tehtiin ilmaiseksi pikameikkejä. Aamulla oltiin siis tahallaan jätetty meikit pois naamasta, että voidaan pyytää koko meikki. Me ovelat.

Tää oli mun ensimmäinen kerta jonkun ammattilaisen meikattavana ja olin siinä jonossa jo ihan fiiliksissä. Meidän meikkaaja oli todella mukava ja mulle ainakin tuli tosi kiva fiilis siitä hetkestä. Tykästyttiin Suskin kanssa molemmat Ofiflamen meikkivoiteeseen ja oltais molemmat haluttu ostaa sellaset, mutta niitä ei valitettavasti myyty messuilla. (Tai jos myytiin olin älyttömän sokee) Mun ois varmaa vaa pitäny ostaa kaks eri, että niistä ois saanu mulle just oikeen sävyn. Raha tilanne ei kyllä sellaseen anna tällä hetkellä periks yhtään.

 photo blogi_zpsff9ba1e2.png  photo blogi18_zps75f4d129.jpg

Myös Duudsonien Jarppi ja Jukka oli messuilla kertomassa heidän uuden korusarjansa tarinaa Kalevala korun pisteellä. Siinä meillä taiskin mennä vähän aikaa, kun kuunneltiin tarinaa ja miesten juttua sekä jäätiin vielä jonottamaan meille nimmareita ja yhteiskuvia. Tottakai ne oli nyt pakko hommata, koska Duudsonit♥

 photo blogi3_zps6ce2fe13.jpg  photo blogi4_zps09d5cea8.jpg  photo blogii_zps618fbebb.png


Messuilla oli myös käynnissä Helsinki Bodypainting -kilpailu. Kaikki taideteokset oli vielä vaiheessa, kun me käytiin niitä kurkkaamassa. Kyllä ne silti jo siinä vaiheessa näytti ihan älyttömän hienoilta. Harmittaa ehkä vähän, kun ei käyty kattomassa valmiita lopputuloksia, mutta kun tais käydä vähä niin että unohdin kokonaan. Hupsis.

Messuilla oli kyllä ihan älyttömästi kaikkea nähtävää ja ostettavaakin. Onneks osasin ees jotenkin hillitä itteni. Aikakin kulu ihan älyttömän nopeesti, sillä ennen ku ees huomasin oli jo kulunu neljä tuntia.

 photo blogii4_zps5e297a01.png
 photo blogii2_zps2e787bd9.png


Mitä mä sit ostin messuilta. Tossa ylhäällä olevassa kuvassa näkyvän ihanan pannan. Tää panta on käsin tehty ja se oli viimenen kappale. Näitä ei siis valmisteta enää ollenkaan. Hinta kyllä vähän kirpas, mutta tiedän et mua ois jääny kaduttamaan ihan hirveesti jos en ois sitä ostanu. Nyt pitää viel opetella laittamaan se nätisti hiuksiin.

Kuusi kynsilakkaa ja kaksi hilepurkkia. Sain pysyttyä kohtuuden rajoissa. Olisin nimittäin voinut seota täysin. Messuilla oli niin paljon toinen toistaan ihanampia lakkoja ja kynsijuttuja.

Grimasin tekoripset ja ripsiharjan. Tekoripisiä ei voi koskaan olla liikaa. Vai mitä ? Ja irtonaista pyöreetä ripsiharjaa oon kaivannu jo pitkään.

Cailap by Mariela Sarkima: Meikkisieni on jo aikaa sit hyväks todettu, joten ostin jo uuden varastoon messutarjouksella. Sekä Konjac -ihonpuhdistus sieni. Näistä oon kuullu paljon ja messuhintaan päätin vihdoin ostaa ittelleni sellasen.

Vähän uusia teemakuja. Tai no uusia ja uusia. Monesti meillä noita on ollu, mutta nyt ne oli molemmat loppunu. Enkä oo ees aikasemmin Tiikerin päiväunta nähny pussiteenä.

Ripsivärin sai ilmaseksi, kun osallistu Oriflamen pisteellä arvontaan ja huulipuna on se Avonin pisteeltä vaihdettu.

 photo blogi11_zpsa1abe011.jpg  photo blogii1_zps34d9c185.png  photo blogii3_zps68a47cfa.png


Pieni yhteenveto messuista: Aivan mahtava kokemus taas kerran, vaikka välillä täytykin jonottaa aika pitkään. Kiitos mahtavasta seurasta Suski ja Riikka, oli kiva päivä. Ja sanotaanko vielä mahtavaa mahtavaa mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti